Πάνος Δήμας

Μονωδία
Brief info

Ο Πάνος Δήμας είναι λυρικός βαρύτονος. Υπήρξε μόνιμο μέλος της χορωδίας της Ελληνικής Ραδιοφωνίας από το 2001 έως το 2013, ενώ ήταν έκτακτο μέλος της χορωδίας της Ε.Λ.Σ για πολλά χρόνια.

Είναι επίσης καθηγητής μονωδίας από το 2003 έχοντας δώσει 23 διπλώματα μονωδίας μέχρι σήμερα ε νέους λυρικούς τραγουδιστές που στελεχώνουν το δυναμικό της Ε.Λ.Σ. καθώς και των μεγάλων σκηνών Όπερας του εξωτερικού. Στην διδακτική του πορεία τον εμπιστεύτηκαν πολλοί σημαντικοί σήμερα, καλλιτέχνες του Musical Theatre αλλά και ευρέως αναγνωρισμένοι ηθοποιοί και τραγουδιστές της έντεχνης μουσική ελληνικής σκηνής. Εργάζεται ως καθηγητής Α’ στο Εθνικό Ωδείο ενώ είναι ιδρυτής και υπεύθυνος συντονιστής του Μετεκπαιδευτικού Σεμιναρίου σε δασκάλους τραγουδιού στο Εθνικό Ωδείο. Είναι συνεργαζόμενος καθηγητής του London College of Music και στελεχώνει το ιατρείο φωνής στην Α’ Ω.Ρ.Λ. κλινική από το 2009.

Στις λοιπές σπουδές του περιλαμβάνονται: Τελειόφοιτος Ψυχολογίας (Οκτώβριος 2020) του Παντείου Πανεπιστημίου, Πτυχίο Κοινωνικής Ανθρωπολογίας (Πανεπιστήμιο Αιγαίου), MSc στην Διοίκηση Πολιτισμικών Μονάδων (ΕΑΠ). Πτυχιούχος Ψυχοδράματος (6ετούς φοιτήσεως C.A.P.E). Απόφοιτος του Μετεκπαιδευτικού σεμιναρίου Ψυχοπαθολογίας (Α’ ψυχιατρική Κλινική Αιγινήτειο νοσοκομείο), του διετούς Μετεκπαιδευτικού σεμιναρίου Ψυχοσεξουαλικές διαταραχές Διάγνωση και Θεραπεία (Α’ Ψυχιατρική Κλινική Αιγινήτειο Νοσοκομείο) και του Ανώτερου Μετεκπαιδευτικού σεμιναρίου στην συμβουλευτική ψυχολογία (Πάντειο Πανεπιστήμιο)

Ωδείο Έμπνευση Αθήνας © 2023.