Βασίλης Ντοροβάτας

ΝΤΡΑΜΣ
Brief info

Ο Βασίλης Ντοροβάτας γεννήθηκε στην Αθήνα το 1997 και η ενασχόληση του με τη μουσική και τα τύμπανα ξεκίνησε σε ηλικία 14 χρονών.

Παρακολούθησε μαθήματα drums με τον Θάνο Καλοδούκα, αρχικά στο Αριστοτέλειο Ωδείο Πειραιά, και έπειτα στη μουσική σχολή Musicfor Korydallos από όπου και απέκτησε το δίπλωμα Diploma of the London College of Music (DipLCM [PD] Upper Level) από το University of West London το 2022.

Έχει κάνει μαθήματα Σύγχρονης Μουσικής Θεωρίας με τους Αντώνη Τσιάπαλη, Κατερίνα Κώτη και Νάσο Πολυζωίδη και έχει παρακολουθήσει σεμινάρια με κορυφαίους drummer της Ελλάδας αλλά και του εξωτερικού, όπως : Μιχάλης Καπιλήδης, Γιώργος Μητσοτάκης, Benny Greb, Βασίλης Ποδαράς, Dom Famularo, Καλλίστρατος Δρακόπουλος.

Το 2019 αποφοίτησε από τη SAE Institute of Athens, με πτυχίο Bachelor of Arts (BA) with Honours in Audio Production και έκτοτε έχει εργαστεί στο ραδιόφωνο και κατά καιρούς σε studio ή σε ζωντανές συναυλίες και φεστιβάλ ως βοηθός ηχολήπτη. Παράλληλα, ξεκίνησε να παραδίδει μαθήματα drums σε ωδεία.

Τα τελευταία χρόνια απασχολείται κυρίως σε θεατρικές παραστάσεις, ζωντανές εμφανίσεις με μπάντες, και σαν session μουσικός.

Ωδείο Έμπνευση Αθήνας © 2023.